lördag 16 april 2011

En underbar eftermiddag i solen....

Totte till vänster, Lectra till höger och lille Lahkki i mattes famn
Vi skulle ha varit med och tränat lite sök i skogen idag, men var tvungen att avstå så vi åkte ut till klubben och var ett par timmar på agilityn i stället tillsammans med Eva, Luppen, Lectra & Lahkki i stället.

Vädret var helt underbart trots att det blåste en del...
Jag och Eva lade varsitt spår till dom stora i hagen bredvid agilityn.

Vi lade varsitt ganska kort med bara en vinkel då det är lite svårare att spåra på platt öppen mark och så blåsten som låg på från sjön.. Båda hundarna gjorde bättre ifrån sej än vi själva trodde dom skulle göra :-D Duktiga hundar <3<3<3

Ännu så länge så går det bra med Totte och pojken Lahkki, han har ju ett hundspråk som är gudomligt och går inte att ta miste på.... Fortsätter han så där så tror jag att det kommer att funka att ha dom lösa tillsammans även i framtiden! Totte är ju ändå kastrerad, 8 år och The Man liksom ;.)
Eva fotade och fick till det lite bättre än jag.. Titta så fina dom är..
Totte <3
Totte & Lectra
Lectra & Totte
Tack Eva & Co för ett par härliga timmar (och för fotona), nästa dejt blir väl kanske inte förrän Lahkki ska skrivas in på valpkursen!?

2 kommentarer:

  1. Alltid kul att träffa er! Så himla skönt att få umgås med er, då vi ju i första ha(u)nd gör allt för vovvarnas skull och för att ha kul. Inte bara tänka allvar och tävling. Jag behöver dig för det!

    SvaraRadera
  2. Dito ;.)

    Det måste vara roligt att hålla på, annars tror inte jag att hundarna heller tycker det är så kuligt...

    Kram kram

    SvaraRadera

Lämna gärna ett tassavtryck när du ändå är här ;.p